Muffins de Maduixa

Bé, en el fons, el que realment volia fer eren Cupkakes de maduixa... i en el fons podríem dir que si que els he fet!!! la massa, el farcit, tot es perfecte!!! tret de la decoració!!!
La decoració va ser un desastre, el buttercream famós, va quedar com una mescla gens homogènia que semblava un vòmi... en fi, millor ni escriure-ho per no entrar en detalls.
Per això he decidit titular l'entrada com ha muffins de maduixa, pels trossos d'aquestes que trobarem en l'interior.
I el buttercream, el deixo per més endavant...

La inspiració?! Com en moltes d'altres ocasions, de la web de l'Alma; Objetivo Cupkake perfecto
 

INGREDIENTS (per 6 muffins).
  • 60 gr de mantega, sense sal i a temperatura ambient.
  • 90 gr de sucre
  • 1 ou M
  • 115 gr de farina (jo la vaig utilitzar de reposteria)
  • 1 cullereta de cafè de llevadura Royal
  • 60 ml de llet desnatada
  • 1 cullereta d'extracte de vainilla (el gust es opcional)
  • 100 gr de maduixes


PREPARACIÓ
Mentres posem a calentar el forn dalt i baix a 180º, mesclem amb l'ajut d'unes barilles, la mantega i el sucre.
Quan estigui la mescla ben homogènia, afegim l'ou, i continuem mesclant.
Seguidament afegirem la meitat de la mescla de farina i llevat, que haurem tamisat prèviament.
Afegim la llet i l'essència de vainilla, i continuem mesclant...
I finalment afegim la  resta de la farina i deixem que s'incorpori del tot.
Un cop tenim la mescla homogenea, afegim les maduixes, que haurem tallat a trossos petits, i amb l'ajut d'una espàtula, remenem amb la massa.


I un cop remenat, ja podem omplir  2/3 dels motlles que tindrem disposats a l'interior de la safata de metall.




Ho posarem al forn i deixarem coure 22-25' a 180º. Per assegurar-nos que està ben cuit, podem punxar amb un escuradents, si surt net, ja ho tenim!!!



Un cop els retirem del forn, els deixem refredar dins el mateix motlle i llestos!!!
Van venir els pares a dinar, i els van trobar boníssims!!!

Comentaris

Entrades populars