+ Macarons
Nou intent de Macarons!
La recepta; la mateixa... Però aquest cop podria dir que ja li he trobat més el puntet!
Errors de l'altra vegada:
- En els primers que vaig fer, a banda de ser molt petits, eren completament durs (tot i que boníssim)! (semblaven uns ametllats que venen a l'Espluga de Francolí...)
- El color, no va quedar vermell com volia...
- I van quedar completament irregulars de mesura...
Com ho he fet?
- En aquest cop, vaig deixar el tapet de silicona per fer-los, ja que a mi, no hem funciona molt bé, i he elaborar un "motlle" jo. He agafat paper sulfuritzat, l'he posat al revés, i he dibuixat rodonetes totes de la mateixa mesura, per poder fer els macarons després a sobre.
- Les clares, no les he utilitzat pasteuritzades, com que dos dies abans havia fet crema catalana, i hem sobraven les clares, les vaig guardar, i les he utilitzat ara per fer els macarons.
- De colorant! molt més!!!! molt i molt més!!!! (ja és nota no?)
- I en aquest cas, potser perquè eren més grans i he utilitzat el mateix procés i temps de cocció que l'altra vegada, doncs m'han quedat durs per fora, però tous i cruixents per dins!
I el farcit, que en l'altra ocasió no l'havia fet, doncs l'he fet així:
INGREDIENTS:
- 150 gr de xoloclata negra per fondre (nestle)
- 150gr de nata 35%
PROCEDIMENT:
Poso la nata a bullir, i afegeixo la xocolata. Paro el cassó i remeno, fins que és fongui del tot. Llavors, deixo refredar, fins que veig que ja és pot utilitzar amb la manega pastelera, i un cop preparada, doncs a farcir!
Queden molt bons si els deixes a la nevera hermèticament tancats! per no agafar humitat, i te'ls menges fresquets!
A l'Arturo li encanten... i son caríssims a Paul!!! Et queden de cine!!
ResponEliminaTu tranqui, que un dia ús en faig! jo també sóc una aficionada!
ResponElimina