diumenge, 2 setembre de 2012

Bombons freds d'ametlla i xocolata

 
Després de pastissos, galetes, gelats... aquest últims dies amb la baixada de la calor, i aquest aire fresquet, aiiiii!!!! m'ha fet pensar en els panellets, la tardor, el despertar-te un diumenge i fer-te una xocolata a la tassa...
 

 
Ahir donàvem un tomb per Reus, i ja hi havia gent amb bufanda!!! des del cotxe vaig pensar; que exagerats!!! però al baixar del cotxe, feia un aire més fred!!! vam donar un tomb, comprant i pensant en el que ens falta per tenir-ho tot per començar l'escola... vam fer encàrrecs, i vam pujar altre cop al cotxe per anar a dinar a casa...
Però amb el fred que feia, només podia pensar en una sopa ben calenta, passar la tarda junts i jugant amb la canalla...
Aaiiiiiiii!!!! com m'agrada aquest temps! ni calor ni fred! ideal!!!! i per això m'he inspirat en un nou postre...
 
 




En fi, que he fet un postre mooooooolllllttttttt!!!! bo, mesclant una mica de tot! una mica de fred i de calor... una mica de xocolata i ametlla... en fi, inspirant-me en els panellets... he fet un postre d'estiu... mmmmmmm! boníssim!!!!! en fi, aquí us deixo uns bombonets que de ben segur ús agradaran!!!
 
A per cert amb aquesta recepta participo a la Recepta del 15 dels Fogons de la Bordeta!!! per fiiiiiii!!

 
INGREDIENTS:
 
  • 125 grs d'ametlla en pols
  • 125 grs de sucre
  • 1 clara d'ou
  • 1 cullerada sopera d'anís
  • 25 gr de xocolata fondant
  • 1 terrina de xocolata nestle fondant.
  •  
 
 
PREPARACIÓ:
 
  1. Tallem la xocolata per fondre a trossos, la poso en un bol, tapo amb film, i la poso 1 minut al microones per fondre-la... vaig anar repetint la operació fins a tenir-la fosa... també es pot fer al bany maria... i potser es més ràpid...
  2. En un bol a banda, mesclem la ametlla i el sucre amb la clara d'ou.
  3. Un cop mesclat, afegim la xocolata fosa, i la cullerada d'anís (licor).
  4. Mesclem bé, i obtindrem una mescla homogenea, que podrem treballar amb les mans...
  5. Vaig fer boletes... de la mida d'un ou de guatlla, més o menys... i un cop fetes, les vaig  submergir  fins la meitat dins la xocolata fosa per fer fondant.
  6. Les deixo a la nevera o congelador, depèn de com els vulgueu de freds... i ja ús podeu llepar els dits!!!
  7. Desitjo que ús agradin!
  8.  
 

18 comentaris:

  1. jo també m'he fet xocolata calenta per esmorzar... i aqusts bombonets tenen molt bona pinta!

    ResponElimina
    Respostes
    1. moltes gràcies! avui faré un empatx de xocolata, la del matí amb pa torrat!!! mmmmm!!!! i a la tarda els bombons van que volen...!!!

      Elimina
  2. Semblen castanyetes de xocolata, són moníssims i boníssims, no en tinc cap dubte!

    ResponElimina
    Respostes
    1. siii! el meu home quan els va veure em va dir el mateix, que semblaven castanyes! però molt dolces!

      Elimina
  3. Quan els he vist m'han semblat castanyes. Segur que és començar a menjar i no parar...
    Feliç setembre,
    Nani

    ResponElimina
  4. Hola guapa! Tens un premi en el meu blog! Passa't a recollir-lo! :P
    Petons!
    http://entrenuvolsdecoto.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies guapa!!! mèrci per pensar en mi! i felicitats per tu! te'l mereixes!

      Elimina
  5. Jo que sempre trobo els panellets un pèl empalagosos, així fresquets m'agraden més!
    A mi també m'agrada el temps de tardor, que de dia fa bo i de nit dorms tapadet. Però diuen que tornarà la calor!
    petonets

    ResponElimina
  6. Nyam nyammmm que bons! quina pinta mes irresistible ;) felicitats per la teva participació al repte i petonets!

    ResponElimina
  7. Qué macos t'han quedat! ara mateix me'n menjaria un!!!!!o deu!!!

    ResponElimina
  8. Són una autèntica temptació!! Pensem el mateix, el temps de tardor m'encanta! No sabia que eres de Reus, com el Xavi!
    Moltes gràcies per participar
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
    Respostes
    1. No de Reus no, visc a Tarragona... tot i que realment sóc de Sarral.
      Aquest cop ha estat un autèntic plaer participar, la xocolata em torna boja! PTNS!

      Elimina
  9. Quina pintassa aquests bombons. Han d'estar de vici... :)

    Moltes gràcies per participar a la recepta del 15!
    Petonets!

    Marina.

    ResponElimina
  10. ETS LA MILLOR!!
    Penélope

    ResponElimina

♥ Tot i que no sempre tinc temps, i en ocasions no puc contestar els missatges, m'encanta que em visitis i sobretot que em deixis un comentari! això em demostra que el bloc es viu!
Gràcies per passar per aquí, i per les teves opinions... entre tots aprenem. I aquesta es una de les finalitats del meu bloc, aprendre i donar a conèixer.
Petonets! i torna aviat!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...